Dana Radulescu - Grupul de Initiativa pentru Fundatia Comunitara Valcea

375 RON Donatii stranse
500 RON Target
Vreau sa fac o donatie!

În viața fiecărui om vine o vreme când planurile tale, bucuriile și, uneori, necazurile, vrei să le împărtășeti cu cei din jur... De ziua mea îmi doresc să mă pot bucura de vești bune despre finanțarea unui proiect în care CRED: AVENTURI CULINARE ÎN VATRA LUI BĂLCESCU!

Este la a treia editie si cred că va avea urmări în comunitatea locală din comuna Nicolae Bălcescu din județul Vâlcea!

De 5 ani ne urmam misiunea de a dezvolta capacitatea oamenilor si a comunitatilor prin proiecte educative, sociale si culturale. Am fost intampinati cu scepticism, dar am crezut în modul cel mai profund că se pot mișca lucrurile, că oamenii doar văzând lucruri și plăcandu-le ceea ce faci pot să-ți ia exemplu. Asta înseamna găsirea unor instrumente noi, eficiente, adaptabile și... muuuultă comunicare.

De aici ideea unui proiect cultural si a unui concurs culinar. Pe termen lung, astfel de initiative ar putea constitui un model de afacere socială care să se nască în comună.

Multumesc pentru ca visati alaturi de mine!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Grupul de Initiativa pentru Fundatia Comunitara Valcea

Grupul de Inițiativă pentru Fundația Comunitară Vâlcea este format din vâlceni dornici să înființeze o fundație comunitară care să servească județul Vâlcea. Acesta este sprijinit de Asociația pentru Relații Comunitare în programul de extindere al reţelei de Fundaţii Comunitare (sunt 16 deja în România).

Cercul Donatorilor Valceni - Asociaţia Vatra cu Idei - “Aventuri culinare în Vatra lui Bălcescu”

Asociaţia Vatra cu idei propune un proiect de dezvoltare comunitară prin gastronomie. “Aventuri culinare în Vatra lui Bălcescu” este la a treia ediţie şi implică descoperirea unor produse culinare tradiționale, cu rețete de altă dată, care ar putea deveni reprezentative pentru Valea Topologului, un concurs culinar (eveniment gastronomic cu 100 de invitaţi) şi promovarea zonei şi a obiectivelor existente (Vatra Park, Memorialul Bălcescu). Ediţiile anterioare au dat aripi comunităţii, aşa că echipa Vatra cu Idei îşi doreşte ca acest tip de activităţi să fie organizate an de an, cu implicarea tot mai mare a participanţilor.

Binele Invinge ~ 2019

Nu esti neaparat un sportiv pasionat, ziua ta de nastere a trecut, nu ai o provoare personala pe care sa o folosesti pentru a promova o cauza, dar vrei sa ajuti organizand propria ta campanie de fundr

08 feb 2019
07 feb 2019
Felicitari si la cat mai multe evenimente!! Ma bucur nespus ca fac parte din echipa Asociatiei Vatra cu idei!
01 feb 2019