Andreea Alexe - Grupul de Initiativa pentru Fundatia Comunitara Valcea

Ce bine că eşti, ce mirare că sunt…

500 RON Donations raised
25% Complete
2,000 RON Target
4 Donations
I want to donate!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Grupul de Initiativa pentru Fundatia Comunitara Valcea

Grupul de Inițiativă pentru Fundația Comunitară Vâlcea este format din vâlceni dornici să înființeze o fundație comunitară care să servească județul Vâlcea. Acesta este sprijinit de Asociația pentru Relații Comunitare în programul de extindere al reţelei de Fundaţii Comunitare (sunt 16 deja în România).

Sustine infiintarea Fundatiei Comunitare Valcea

Pentru a înfiinţa Fundaţia Comunitară Vâlcea şi pentru a derula proiectele pe care ni le propunem avem nevoie de un patrimoniu de 190 000 (o sută nouăzeci de mii) de lei. Din aceştia, minim 95 000 (nouăzeci şi cinci de mii) de lei vor fi strânşi prin donaţii, sponsorizări şi evenimente de grupul de iniţiativă, iar restul de 95 000 vor fi primiţi de la ARC - Asociaţia pentru Relaţii Comunitare, prin proiectul de extindere al reţelei de Fundaţii Comunitare. 

4 Donations

Bubu

50 RON
21 Dec 2018

Anonymous

100 RON
06 Dec 2018

Anonymous

150 RON
02 Dec 2018

Anonymous

200 RON
Felicitari pentru tot ce faceti!
02 Dec 2018