Donatia ta va face o schimbare!

Generozitatea dumneavoastra este foarte apreciata. Procesul de donatie dureaza cateva minute si necesita completarea campurilor din formular.

500 RON Target
2,006 RON Suma
Prin aceasta donatie generoasa veti sustine proiectul Cercul Donatorilor Valceni - Asociaţia De-a Arhitectura "Aripi în Viitor".

Asociaţia De-a Arhitectura, prin echipa de voluntari de la Vâlcea, pregăteste proiectul Aripi în Viitor pentru cei 20 de copii ai Casei Pinocchio din Băbeni. Pe lângă expunerea către domeniul arhitecturii, beneficiul major este că voluntarii vor fi pentru 6 luni o prezenţă statornică în viaţa lor, vor fi acolo cu o încurajare, o îmbrăţişare şi gata să le dea aripi. Prin expunerea către domeniul arhitecturii, proiectul îi ajută să îşi descopere noi abilităţi şi talente şi îi învaţă despre drepturile şi obligatiile de cetăţeni. Lucrând în echipă în cadrul atelierelor şi beneficiind de o expoziţie la finalul proiectului, copiii vor fi mai conştienţi de puterea grupului lor si de susţinere, precum într-o familie extinsă.