Donatia ta va face o schimbare!

Generozitatea dumneavoastra este foarte apreciata. Procesul de donatie dureaza cateva minute si necesita completarea campurilor din formular.

500 RON Target
375 RON Suma
Prin aceasta donatie generoasa veti sustine proiectul Cercul Donatorilor Valceni - Asociaţia Vatra cu Idei - “Aventuri culinare în Vatra lui Bălcescu”.

Asociaţia Vatra cu idei propune un proiect de dezvoltare comunitară prin gastronomie. “Aventuri culinare în Vatra lui Bălcescu” este la a treia ediţie şi implică descoperirea unor produse culinare tradiționale, cu rețete de altă dată, care ar putea deveni reprezentative pentru Valea Topologului, un concurs culinar (eveniment gastronomic cu 100 de invitaţi) şi promovarea zonei şi a obiectivelor existente (Vatra Park, Memorialul Bălcescu). Ediţiile anterioare au dat aripi comunităţii, aşa că echipa Vatra cu Idei îşi doreşte ca acest tip de activităţi să fie organizate an de an, cu implicarea tot mai mare a participanţilor.