Lupta împotriva cancerului la copii şi adolescenţi

Proiectele medicale ,,Prieteni pentru voi" si ,,Vreau sa cresc mare"  sustin lupta impotriva cancerului la copii si adolescenti. 

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
4,135 RON
Donații:
44
Galantomi:
1

Cand esti bolnav apreciezi atat de mult ca cineva sa fie alaturi de tine, sa te ajute, sa te incurajeze, sa-ti transmita pur si simplu prin atitudinea sa ca este un prieten pentru tine in acele momente grele. Cu cat mai mult pretuiesti  acest fapt, cand boala se intinde pe o perioada lunga, epuizandu-te fizic si emotional, asa cum se intampla in cazul copiilor si adolescentilor internati in sectiile de oncopediatrie din tara diagnosticati cu diferite forme de cancer.  

Pentru ei, echipa asociatiei noastre a initiat programele medicale:

,,PRIETENI PENTRU VOI" -program medical  prin care oferim  suport emotional copiilor si adolescentilor bolnavi de cancer precum si consiliere parentala si suport material familiilor acestora. 

 ,,Vreau sa cresc mare" - acest program vizeaza imbunatatirea conditiilor de spitalizare pentru pacientii din sectiile de Oncopediatrie prin renovarea si modernizarea saloanelor, sprijinirea diagnosticului precoce si corect la acesti copii in vederea unui tratament individualizat  prin procurarea de aparatura medicala.      

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul