Prima banca de lapte matern din Romania

Prima banca de lapte matern din Romania - pentru ca nou-nascutii merita sa primeasca cea mai buna hrana care exista: laptele matern. Viata si dezvoltarea lor depind si de asta!

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul
Sumă:
30,417 RON
Donații:
190
Galantomi:
15

Laptele matern e cea mai buna hrana pentru orice nou-nascut.  Pentru un non-nascut cu cu probleme, el este pur si simplu vital!Hranit astfel, are sanse mult mai mari sa supravietuiasca si sa se evolueze bine, in special in cazul in care sufera de afectiuni grave.

E nevoie de o banca de lapte pentru a colecta, verifica, steriliza si pastra in siguranta laptele matern pentru nou nascutii atati de fragili de la terapie intensiva. Laptele matern isi pastreaza mare parte din proprietati chiar daca este procesat si conservat. Facem totul dupa cele mai stricte proceduri.

Laptele bun si sigur va fi hrana copiilor ale caror mame nu au lapte deloc sau nu au lapte suficient. Tot in banca, mamele vor putea pastra laptele in plus pentru a-l oferi celor mici mai tarziu.

Am construit prima banca de lapte matern din Romania la Bucuresti, la Spitalul Marie Curie si vom schimba felul in care sunt hraniti copiii: lapte matern (de la p[ropria mama sau donat) oferit in recipiente de unica folosinta pentru a reduce cat de mult posibil orice posibiitate de contaminare.

Pentru asta avem nevoie anual de cel putin 50.000 euro din care vom asigura nenumaratele analize pe care le facem donatoarelor si laptelui, procesarea si depozitarea laptelui, recipiente, conumabile de tot felul.

Pentru asta iti cerem ajutorul. Si-ti multumim din inima!

Mai multe detalii poti afla pe site-ul bancadelapte.ro

Vrei să fii fundraiser?
Vreau să susțin proiectul