Bursă de excelenţă pentru atletul Gabriel Voicu

Puternic, hotărât, curajos, modest, Gabriel Voicu munceşte din tot sufletul pentru fiecare pas, pentru fiecare cursă de alergare, pentru fiecare medalie. Face parte dintr-o familie modestă și mai are o soră care îi împărtășește pasiunea, fiind deja studentă la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Universitatea de Vest Timişoara, specializarea handbal.

Gabriel este antrenat de doamna profesor antrenor Marinela Mirea, este legitimat la Clubul Sportiv Municipal Giurgiu şi este susținut de Comitetul Olimpic Sportiv Roman pentru concursuri, în limitele fondurilor existente şi a legislaţiei în vigoare.

Pentru a-i susține eforturile și a prelua o parte din presiunea financiară existentă asupra familiei, Grupul de Inițiativă Fundația Comunitară are intenția de a-i oferi lui Gabriel o bursă lunară. Banii vor fi folosiți pentru echipament, alimentație corespunzătoare, deplasări și orice altceva îi este necesar.

Gabriel își dorește să reprezinte România și să urce tot mai des pe podiumul campionilor mondiali și olimpici. Haideți să îl ajutăm împreună!

*** Sumar al palmaresului sportiv:

2016 - dublu campion naţional la Campionatul Naţional de Atletism pentru Juniori din România, Bucuresti locul întâi, medalia de aur, la probele de 400 m şi de 800 m;

2017 - locul cinci la Campionatul Balcanic de Atletism pentru Juniori, organizat la Piteşti, proba de 800 m;

2017- medalia de argint în proba de 800 de metri de la Festivalul Olimpic al Tineretului European desfășurat la Gyor, în Ungaria;

2017 – locul nouă la Campionatul Mondial de Atletism pentru Juniori, organizat în Nairobi, Kenia.

2018 – locul întâi, medalia de aur la Campionatul Naţional de Juniori Bucureşti, la proba de 800 m

2018 - locul întâi, medalia de aur la Campionatul Balcanic de Atletism pentru Juniori, Istanbul, Turcia.

Ca urmare a acestor rezultate excepţionale obţinute prin muncă,  sacrificii şi mii de ore de antrenamente dure, în cursul lunii octombrie, Gabriel Voicu va face parte din lotul olimpic de atleţi ce vor reprezenta România la Jocurile Olimpice pentru Tineri, organizate la Buenos Aires, în Argentina.

[ Show more ]
Galantomi:

Donatii:

Suma:

1,750 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Bursă de excelenţă pentru atletul Gabriel Voicu

Valcea Forest Run este un eveniment sportiv de alergare. Ne propunem sa promovam sportul, alergarea in natura in general si orientarea sportiva in particular. Componentele tehnice sunt: Semimaraton, Alergare in padure pe traseu marcat (10 km si 5 km) si Orientare Sportiva.

1,750 RON

Suma:

Galantomi:

Pagini fundraising

Alerg pentru tinerii cu potential!

La 28 de ani, Adina are deja o carieră solidă în Marketing şi Brand Management, gestionând alături de sora şi mama ei una dintre cele mai cunos

12,000 RON Target
1,750 RON Suma